Cpo rák és söprőgető garnéla együtt tartása lehetséges?
35literes aksiba vannak és félek hogy a Cpo nem basztatja-e majd a sepregetőt. Eddig figyeltem rájuk, a cpo kétszer odament de szerintem csak a kíváncsiság miatt komolyabb vita nem volt csak aggódom a sepregetőért .
Előre is köszi a válaszokat!
Igazából csak ezért gondoltam mert nem mondtam hogy mekkora az aksim és ők mondták a 30l-t!
A segítségnek nagyon örülök! Ma hoztam haza a kis sepregetőt egyenlőre nem veszekedtek első találkozásnál kellett elzavarni a Cpot mert kicsit megcsíptem. Meg amikor az ő kedvenc gömbmuhájába feküdt be a sepregető de akkor is csak inkább lelökdöste.
Sokat olvastam róluk! Csak én nem Cpot akartam hanem kubai kékrákot de azt sajnos nem tudtak beszerezni csak 2év múlva kb. És akkor javasolták a texasi törperákna csúfolt cpot akiről én még akkor nem tudtam hogy cpo ma világosítottak fel mert nem színes hanem barnás. A sepregető pedig a tisztítás miatt lett volna nekem fontos mert a zöldségek miatt amit a Cpo eszik hamar koszolódik.
Köszönöm a segítséget! Valamilyen mutatós hal szerintetek mehet melléjük?
Utána olvastál és kubai kék rákot akartál 35 literbe???
Ez aztán ellenmondás...
Szerinted a kubai abba lett volna tartva?
Annak lett volna külön aki csak az már be lett telepítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!