Valaki esetleg nem tudja hogy milyen fajta ez a hal?
2016. aug. 3. 13:53
1/8 anonim válasza:
nagyon gyorsan felejtsd el, szerencsére már nem árusítanak ilyen festett halakat, nagy kínokat élnek át, nem hittem ,h van olyan barom akinek ez tetszik, tévedtem...
2/8 anonim válasza:
Valamilyen üveghal szerű..(nem akarok hülyeséget mondani) de ezek szinte biztos hogy nem ilyen szinesek csak így vannak megvilágítva .
Venni nem tudom hol lehet de biztos drága
3/8 anonim válasza:
2es vok tudtam h nem alapbol ilyen !
4/8 anonim válasza:
szted hány hal éli túl a tetoválást? és szted milyen kínokat élnek át?
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a linket is! Sajnos nem tudtam hogy tetovált halak, ugyanis úgy voltam vele hogyha megtudom hogy hol lehet venni akkor ott az eladótól kérdezek rá hogy mit lehet róla tudni meg ilyenek hátha ő tudja. de így most már tuti nem is vennék:)
2016. aug. 3. 14:12
8/8 Platypus válasza:
Üvegsügér a rendes neve, diszkó flipper vagy diszkósügér néven is árulták ezeket a festett borzadályokat. Néhány éve még közönségesek voltak nálunk is, azóta szerencsére eltűntek. Nem voltak drágábbak semmivel sem a normális díszhalaknál. Az EUs meg a magyar törvények is tiltják az árusításukat, úgy tűnik sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!