Bettát (sziámi harcoshalat) hány nap után lehet újra
kitenni a hímmel ívatni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 10:29
1/7 anonim válasza:
Remélem nem az akvarista.hu játékra gyüjtesz infót,mert ha igen :Csaló!!!;) :P :D azért remélem megtudod:D.De ha nem a versenyre kérdezed akkor nétd meg holnap az akvarista.hu-n főoldalon,akvajáték részen.
2010. ápr. 18. 11:02
2/7 A kérdező kommentje:
Telitalálat! Csak nem Te is játszol?
De pont ezért :)
Amúgy nem vagyok csaló, a választ sejtem, mert utánanéztem.. csak nem tartok bettákat így pontosan nem tudom a választ...
Sok helyen írják azt hogy 2 hetente, de valahol máshol meg a 3 hetet írják... valaki meg a hold állásától teszi függővé....
Szóval a dilemmám: 2 vagy 3 hetente?
Szerinted elfogadják a 2-3 hetentét?
2010. ápr. 18. 11:09
3/7 anonim válasza:
Szia! Én is játszom,igen.Én is intervallumot írtam,és többek is azt mondták( kérdést feltevők közül is)(nem az ehetui kérdést írta aki ezt mondta:)) hogy intervallumot kell szerinte írni,és van benne valami hogy nem azt írod meg hogy 43nap 8óra és 10perc.Szoval ha így érzed írj 2-3 hetet.Én is krestem,de seholse találtam semmit.Az eddigi összes kérdésre találtam mindig egyértelmű választ.Erre nincs...Szerintem ez változó,dehát,megtippeled és kész.Ha eddig nem írtál választ akkor lekésted!12ig várják.Rem írtál:)Szia
2010. ápr. 18. 21:13
4/7 A kérdező kommentje:
Szia!
Baccus.....
Hát ezt nem hittem volna :(((( Igazat megvalva 2-3 hetet írtam, a holdállást tiszta hülyeségnek éreztem, erre meg az volt a helyes válasz, ááááhhh.....
Csak én vagyok ennyire naiv? Te amúgy mit írtál?
Amúgy jó a játék, csak kár, hogy nincs minimum 10 válasz amiből ki lehetne választani a helyeset... így eléggé szívás :))))))))))))
2010. ápr. 19. 11:09
5/7 A kérdező kommentje:
baccus, nem semmi az e heti kérdés sem! Minden szavára rá kellett google-znom...
:)))))))))))))
2010. ápr. 19. 11:11
6/7 anonim válasza:
Szia!az én válaszom jó lett,és a heti választ is tudom.És még versenybe vagyok a top 10hez.ha jó a válaszom,és 12ből akik maradtunk 2en kiesnek vagy besorsolnak akkor továbbjutottam a top10be:).Nem volt nehéz egy heti kérdés se csak a bettás.
2010. ápr. 19. 20:44
7/7 anonim válasza:
Jah elfelejtetem sok sikert kívánni hogy megtaláld a válszt:).Ezt feltétlen megkellett írtnom,szal Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!