Ha egy állatnak bedobsz háromféle eledelt, nem fogod tudni rávenni, hogy mindig csak az egyiket válassza.
A növényben van valami tápanyag, ami azoknak a halaknak jobban kell. De lehet hogy csak finomabb.
Tápanyaghiány?
Bár ez csak egy tipp, de szoktad cserélni a haltápot?
Lehetséges, hogy vmiből hiányuk van, ami a zöld növényeitekben megvan.
Ha eszik, bajuk nem lehet, elvégre ők "választották".
De szerintem nézd meg a halkajában lévő ásványi ag-okat, és vegyél még párat, ami kicsit más. Próbaképpen.
De ha megnézed h milyen növényről van szó, talán utána tudsz nézni, h abban mi van, ami kellhet a halaknak, az segít konkretizálni, h mire van szükséged...
Én vagyok a hosszú válasz írója :D a tápanyaghiányos :D
Szóval nem igazán értek a halakhoz, csak kilogikáztam ezt lehetséges magyarázatnak.
De régebben voltak teknőseink, nekik a mész miatt élő fehér egereket adtunk, azt ették meg, az állatorvos javasolta, és nagyon menők lettek tőle, hatalmasak...
Szóval a hal is vízi állat, és a teknős is szereti a halat, és abban is van mész, szóval de, lehet h mészhiány :) de majd megmondják a halszakértők, csak írd le nekik, milyen volt, az tényleg segítene :)
OFF
Mi van 49-es,nem tudod elviselni ha senki nem vevő az idiótaságodra?Már kitörölték egy válaszod,az is ugyanilyen elmebajos volt.Hülye troll.
ON
Nem biztos hogy a halak miatt fogy a növény,valószínűbb a kedvezőtlen fényviszonyok miatti pusztulás és bomlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!