Dirtboy kérdése:
Melyik szűrő és levegőztető lenne a legjobb vétel?
Figyelt kérdés
Sziasztok,lett egy bruttó 98literes akváriumom (80x35x35cm)
szeretnék benne tartani minél több kis méretű édesvízi halat.
Szeretném az elektronikai részét minél olcsóbban megúszni,nem tudom külön vegyek e szűrőt és levegőztető vagy jobb inkább egybe,valamint hogy mi az ami jó (teljesítmény,hang) és árban is kedvező.
Valami ötlet?
Én az aquael fan 2 pluszt néztem hogy esetleg jó lehetne.
2016. júl. 15. 21:17
11/16 anonim válasza:
sokan lefikázzák ezeket a powerheadeket, de két biolifilter 5-ös szivaccsal (2x4,2 liter) akár 500-600 literes sügéres akváriumok is megszűrhetőek, cseh emelővel még jobban.
12/16 anonim válasza:
14/16 A kérdező kommentje:
Rendben akkor atman at201 lesz biofilter 2-vel,levegőztetőnek meg akkor egy atman at-7500.
Köszönöm a segítséget.
2016. júl. 16. 16:45
15/16 anonim válasza:
Nincs szükség légpumpára, meg külön levegőztetésre.
A szűrő megoldja.
Van külön buborékoztató funkciója is, de az is fölösleges, bőven elég, ha a kiáramló víz erősen fodrozza a vízfelszínt.
A buborék csak dekoráció.
16/16 A kérdező kommentje:
Okés
2016. júl. 16. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!