Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Megrepedhet-e az akvárium a...

Megrepedhet-e az akvárium a lakásba átszűrődő rezgések miatt?

Figyelt kérdés

Panelben lakom és az alattam lakó k*csög szomszédok állandóan ordítoznak, veszekednek.. Szeretnék egy akváriumot, de képesek úgy csapkodni az ajtókat meg dübögni h reng az egész ház.. Kérdés az lenne h megrepedhet-e az akvárium üvege az ilyenkor keletkező rezgésektől? Vagy csak én parázom túl? :) Fal mellett, sarokban lenne az aksi, ha ez számít.

Köszi a válaszokat! :)

2010. ápr. 15. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
nem:) nyugalom
2010. ápr. 15. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Túlparázod!

Ahogy egy 2-3 mm vastag ablak is elég nehezen törik ki ha villámlik meg mennydörög és zeng az ég, úgy az egy centi vastag akváriumüveg még nehezebben törne össze némi ajtócsapkodástól..

2010. ápr. 15. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem van több kis akváriumom, azokat random cipelem ki a fürdőszobába kimosni. Olykor úgy nekiütöm az ajtónak, vagy a mosdónak (mert nem férek el rendesen) hogy mindig azt hiszem, na most biztosan eltört.

Aztán megnézem, és még csak meg sem repedt soha egyik sem :)

2010. ápr. 15. 21:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugtattatok! :)
2010. ápr. 15. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
nem törik el nekem ott van alatta a hangfalam és ha hangosan hallgatok zenéét nincs semmi vele
2010. ápr. 15. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!