Toma781 kérdése:
Mekkora akváriumban lehetne tartani egy cápát?
Figyelt kérdés
2016. júl. 8. 15:02
11/37 anonim válasza:
ezt nem árt ha elolvasod akár gugli fordítóval, hozzád hasonló nagyzási hóborttal rendelkező embereknek szól.
12/37 anonim válasza:
de mind1, ennyire ismerlek már, holnap mész a szüleiddel cápaharcsát venni :D :(
13/37 anonim válasza:
Bár nem cápaharcsák, őket javaslom neked, 200 literben is elvannak: [link]
Ezüst cápaharcsát 1000 litertől már lehet tartani, ázsiai cápaharcsát 5-6000 liter alatt nem javaslok, de a nagyobb csak jobb. Nagyon nagyra nő.
És nem igaz az, hogy kisebb akváriumban nem nő ekkorára, kezdő akvaristaként engem is átvert a boltos ezzel, 40 centis volt amikor elajándékoztuk. Nem is értem hogy bírt ki nálunk olyan sokat és visszagondolva sajnálom szegényt.
14/37 anonim válasza:
Egyébként cápát is lehetséges tartani, sőt talán költséghatékonyabb is a cápaharcsák tartásánál:
15/37 anonim válasza:
guooy meg neon mellé a zamora harcsa se való, mert éjszaka megeszi őket.
16/37 A kérdező kommentje:
Azokat el ajándékoztam és sügeres akváriumot csinálok
2016. júl. 8. 19:50
17/37 anonim válasza:
Milyen fajban/fajokban gondolkozol?
18/37 A kérdező kommentje:
Még nem nagyon tudom. Citromsügeret azt szeretnék azon kívül még nem nagyon tudom de ha tudtok írni olyan fajokat amiket lehet vele tartani azt meg köszönném:)
2016. júl. 8. 21:14
19/37 anonim válasza:
ha sügéres akváriumot akarsz akkor miért érdeklődsz a pangasisu után ? :DD
20/37 anonim válasza:
citromsügér alatt mit értesz? leulepi? remélem igen.... ha az akkor tanganyikai süerékben tudok segíteni. hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!