Tarthatók együtt? (bővebben lent)
Én zebradániót neonhalat guppit ancit és pár garnélát szeretnék! tarthatók eggyütt? és ha nem akkor milyen halat ajánlotok?
U.I.:54 literes akváriumom van
Igen, szerintem tarthatók. Garnélám nem volt, a többi igen, és nem voltak agresszívak. Csak arra figyelj, hogy a neonnak lágy víz kell és csoportban tarthatók, úgyhogy legalább 5-öt kell venned, ahhoz még vehetsz pl. 3 guppit és 3 dániót + 1 ancit, de több halat semmiképp ne tegyél bele.
Nekem is 54 literes van (meg pár kisebb, sajnos nincs helyem egy nagyobbnak jelenleg). 2 hal kivételével mind itt született nálam, úgyhogy az enyém eléggé túl van népesülve. 1 dánió van benne, az már megvan két és fél éve, jó öreg lehet, meg úgy 10 guppi (kicsiket nem számolva), +kb. 8-9 szifó. Szóval ez így elég sok, a 20 hal+ a kicsik. Próbáltam elajándékozni párat, de mindenkinek elég volt az, amit korábban adtam. Pedig fele is elég lenne ezeknek a halaknak egy ekkora akiba. :S
A növények is nagyon fontosak, azok szolgáltatják az oxigént. Az enyém már inkább dzsungelre hasonlít, mint akváriumra, és a halak nagyon jól érzik magukat így. Szeretnek a növények között lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!