Egyedi akvárium készítésénél mivel lehet spórolni?
Egy 810 literes akváriumot szeretnék csináltatni (pont a mérete miatt egyedi) Semmi hajlított üveg stb csak sima téglalap. Ekkora akváriummal van valakinek tapasztalata? Érdemes utána érdeklődni pl üvegesnél vagy a mérete miatt már inkább csak profi akváriumosra bízni? Esetleg házilag is lehet ragasztani az üveglapokat?
Viszonyításképpen nekem egy 200-at mondtak rá első körben. Ez reális ár érte?
akváriumnál úgy lehet spórolni,hogy használtan veszed. úgy kb a feléért meg tudod venni, mint újonnan.
lehet nem lesz pont méretre igazított, de úgy is találsz hasonló méretűt. legalábbis én nekem rengeteg aksim van és mindet használatan vettem. nem bántam meg, legalább spóroltam
Hol laksz? Sztem ne üvegessel csináltasd, hanem akvárium készítővel aki már rutinos ekkora akvárium építésében. te végképp ne . :) nekem 594 literes van.
tőle vettem:
Ez debreceni ürge.
De tudok Bp-n és Dunántúlon is szakembert aki nagy akvákat épít. sztem 200 sok érte. függ az üveg vastagságtól is, de sztem az még 10 mm-es üvegből lehet csinálni, a 12 mm -es már jóval drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!