72 literes akváriumba ti mit tennétek?
Van egy már berendezett, jó szűréssel, világítással rendelkező akváriumom, csak nem tudom milyen halakat tehetnék bele.
Amin gondolkoztam : fekete-tetra 8-10 db
Vagy (tudom hogy nem lenne szabad, de ) 2db aranyhal osztottfarkú, talán oroszlánfejű, vagy teleszkópszemű) ti mit tennétek bele?
Az akváriumról csatolok képet ha szeretnétek.
A díszhalinfót hozzáértő emberek szerkesztik, akiknek nem az a lényeg, hogy eladják neked a halat.
Az eladónak kb annyi képesítése van, mint egy tescós eladónak. Ő nem akvarista, ő csak pár napig megőrzi a halakat és eladja.
Nekem az első akváriumom 85 literes volt, az eladó (aki egy rendkívül kedves fiatalember volt) egy ultragagyi szűrőt adott, ami még 30 literbe is kevés (50-100 liter volt ráírva, de tudjuk, hogy ezek el vannak méretezve), persze a bejáratásról nem beszélt. 5 teleszkópszemű aranyhalat és 6 vitorlás javasolt bele. Az aranyhalak szemét kicsipkedték a vitorlások, pár nap múlva elpusztult az összes.
Aztán utána kicsit utánaolvastam, a megmaradt 3 vitorlást visszavittem és vettem abba való halakat.
Azóta több akváriumom is van.
Istenem.
Úgy számolj, hogy pl. van egy 2 cm-es halad, neki 2 literre van szüksége.
Nekem kisebb akváriumom van, és van benne ~10 db neon, így is nagyon szép!
ja ne biológusok leírását vedd alapul, hanem olyanoknak akiknek azaz érdeke, h minden szart eladjanak neked....
téged se az eszedért fognak ellopni....
a kereskedésbe koi pontyot is eladnak akár 30 literbe is, ennyire buta nem lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!