Kb 98 literes akváriumba milyen teljesítményű szűrőt, fűtést és világitást javasoltok?
Figyelt kérdés
Az akvárium pontos méretei 70x40x35. 2 xipho, 2 dalmata molly, 1 vitorláshal és 1 gyöngy gurámi lenne benne. Ez szerintetek elég vagy még rakhatok melléjük még más halakat is? Elsősorban dominó harcsára, plattira vagy guppira gondoltam még. Válaszotokat előre is köszönöm!2016. máj. 22. 12:33
1/17 anonim válasza:
Egy tescos szűrő bőven elég. Hal mindenképp kell, csak az akváriumnak nagy nak kell lenni de ha úgy van akkor az udvarba egy mini tavat csinálhatsz ott úszkálhatnak a kicsikék . :)
2/17 anonim válasza:
90litrbe felejtsd el a dominóharcsát... a vitiknek iskicsi
3/17 A kérdező kommentje:
98 literes az akvárium nem 90 liter.
2016. máj. 22. 21:17
4/17 anonim válasza:
a dominoharcsa meg 250 litertől tartható :DDDDD
6/17 A kérdező kommentje:
Azért csináltattam nagyobbat mert az 50 l-es akváriumba is csak guppyt tarthattam volna. A barátoméknak 102 l-es csináltatott akváriumuk van és több mint 2 éves a vitorlás haluk szépen megnőtt benne és semmi baja sincs pedig van mellette 1 dominó harcsa, 2 páncélos harcsa, 2 platti, 2 szumátrai díszmárna, 2 xipho,1 teleszkópszemű aranyhal (ő is szép nagy), 2 black molli és még 1 kis vitorlás hal. A halaknak semmi bajuk, jól vannak. Ezért érdekes számomra a dolog. Ennél nagyobb akvárium meg nem fér el a házban
2016. máj. 23. 10:51
7/17 A kérdező kommentje:
Amúgy meg a szűrő, a világítás és a fűtés teljesítménye felől érdeklődtem első sorban amire eddig csak az első válaszoló válaszolt. De ti csak lekezelők tudtok lenni. Ha elolvasnátok rendesen az is ott van, hogy elég-e bele a 2 xipho, 2 dalmata molly és a gyöngygurámi vagy tehetek -e még mellé más halakat. Nem lehordani kellene hanem értelmes választ adni...
2016. máj. 23. 10:57
8/17 anonim válasza:
a barátod világtalan.. attól még te ne légy az... Szumátrai csapathal, mihelyst ivarérett lesz megöli a nagyobb a gyengébbet és a többi halat is szekálhatja. A kifejlett dominóharcsa keresztbe nyeli le a guppykat plattikat. Az aranyhal hideg vízi hal, 24 fok felett nem érzi jól magát. honnan tudod, h jól érzik magukat? neked mondták? egy borzasztó dilettáns társítás a haverodé, nem sokáig lesz működőképes ne aggódj.
9/17 anonim válasza:
10/17 A kérdező kommentje:
Csak 8 éve van meg nekik az a nagy akvárium és nem volt gond velük még innen gondolom nem pedig megsúgták.Egy beteg hal a sarokban gubbasztana, nekik egyik sem teszi. Ha nem jól éreznék magukat akkor annak jelei lennének. A víz kb 20-22 fokos nekik. De mindegy is amiért valójában feltettem a kérdést arra válasz nem jött. Szóval köszönöm az eddigieket. Mindent sikerült megtudnom
2016. máj. 23. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!