Törpe gurámi hímek rivalizálnak?
Figyelt kérdés
Adott egy 51 literes akvárium. Szerettem volna bele egy törpe gurámi párt, azonban az állatkereskedésben közölték hogy nem tartanak nőstényt csak hímeket, de ellesznek ketten, nem lesz gond. Tehát hoztam egy hím törpegurámit és egy tűzgurámit. Az elején együtt voltak folyamatosan, féltek, bujkáltak, de mióta felbátorodtak, megszokták a helyet, azóta külön vannak, és mikor találkoznak "felborzolják" magukat és általában a tűzgurám kergeti a másikat, aki már csak bujkál, a színe sem olyan mint az elején és lent van a vízfenéken legtöbbször. Mit tegyek velük? Legszívesbben visszavinném az egyiket, mert annyira hülyeségeket tudnak mondani a kereskedésbe, hogy nagyon mérges vagyok.2016. jún. 7. 10:35
21/27 A kérdező kommentje:
Ki beszélt itt méz gurámiról?
2016. jún. 7. 21:12
22/27 anonim válasza:
a tűzgurámira gondoltam... a mézgurámi másik faj.
23/27 anonim válasza:
tehát a törpe gurámi egyik változata a tűzgurámi, mint a kék guráminak a márványgurámi.
24/27 anonim válasza:
még különböző labirintkopoltyúsok is egymásnak mehetnek, nem hogy azonos fajú hímek.
25/27 A kérdező kommentje:
Tudom, értelek. :)
2016. jún. 7. 21:23
26/27 A kérdező kommentje:
No azóta hoztam mellé két nőstényt, most nagyon jól érzi magát, folyamatosan udvarol nekik :) köszönöm a segítségeteket :)
2016. jún. 13. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!