200 literes akvárium. Milyen talaj es szűrőanyag?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Csinalunk egy akvariumot, 200 liter felett van egy kicsivel.Van hozza egy nemtudom pontosan milyen kulso szuro, de eleg nagy 7-800 l/h-s teljesitmenyu. Milyen anyagokat javasolnatok bele? Elevenszulo halak, illetve kismeretu harcsak, algaevok, illetve garnelak lennenek benne. Novenyekbol sem tul extra, anubias meg ilyen igenytelenebbek. Tehat a kerdes. Milyen tapot ajanlanatok a kavics ala, illetve milyen szuroanyagokat ?
2016. máj. 17. 10:50
1/8 anonim válasza:
Szia
én a külsö szüröbe szivacst (sima mosogato) perlonvatátt, biókerámia csővek (Dobozos) meg egy kis agyag golyot raktam belle, de még lehet bele rakni aktív szenet de azt 3-4 hetente cserélni kell.
2/8 anonim válasza:
ezt a kérdést töröltetni fogom, feltetted még1 szer, nyugi fognak válaszolni...
3/8 anonim válasza:
Nekem 450 literes akváriumom van , és amit te leírtál az teljesen egyenlő a semmiféle útbaigazítással. Kérlek menj fel egy oldalra és olvass kezdő akvarisztikákkal foglalkozó cikkeket.De szép a 200 liter.Beletörődve tegyél SOK növényt! ÉS s ha lehet 1-2 mohagolyót.Hogy ne legyen nagy a nitrát szint.A talaj mindenféleképpen TALAJ legyen , mert az természetes ;; [link] ;; Sok sikert.
4/8 anonim válasza:
előző te autista vagy? a talaj legyen mindenképp talaj D:D más ilyen okosságokat is tudsz? :D
5/8 anonim válasza:
mohagolyó mint nitrát csökkentés DDDDDDDDDDmesélj még
6/8 anonim válasza:
ha ilyen okos vagy h-h még be se tudod rendezni az akvádat?:D
7/8 anonim válasza:
Azt se tudod mi az a mohagolyó te gyökér , és igen jó . És a talaj lehet kavics is -,- tengeri talajra gondoltam te iq betyár
8/8 anonim válasza:
Meg hidd el jobban be rendezem az akváriumom mint te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!