Mit lehet adni a diszkoszoknak? A száraz tápot kiköpik, nem akarják megenni.
Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 13:01
2/7 anonim válasza:
Fagyasztott kaját, élő eleséget vegyél, esetleg külön nekik készült tápot.
Hagyományos tápok mellett egyébként is kialakulhatnak hiánybetegségek.
Ha ezeket sem eszik meg, valami tartási hiba van, például 26-27 fok alatt gyakran nem hajlandóak enni. Egyedül tartott hal is mutathat hasonló tüneteket.
3/7 A kérdező kommentje:
27 fokon vannak, 2-en, az egyik nagyon félénk, kissé veri a másik
ma adtam nekik földigilisztát összevágva, azt ette az egyik a másik nem
2016. márc. 26. 14:56
4/7 anonim válasza:
Hát 2 diszkoszt nem kellene tartani, 6-8 egyedet érdemes.
Ez olyan, sőt még rosszabb, mintha 2 neonhalat vennél.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem volt egszer hogy 1 neonom volt, úgy kaptam mert széttört egy ismerősöm apjának az akváriuma és nem tudta hova tenni. El is volt egyedül 1 hónapig, utánna hoztam mellé még 5-öt.
2016. márc. 26. 15:45
6/7 anonim válasza:
Mint mondtam még rosszabb.
A neonhalak csak sz*rul érzik magukat, ha nincs 10 fős raj, a diszkoszok meg bele is pusztulhatnak.
7/7 anonim válasza:
27 fok kevés nekik, 300 liter kevés nekik, 2 darab kevés belőlük. Mester fokon űzöd a diszkosz kínzást. Ráadásul még a kaja se az igazi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!