Márványráknak kell kiülő az akváriumban, vagy egész életét vízben éli le?
Bár nem tudom kell e neki, de ha nem muszáj, azért ajánlott esetleg?
Milyen növényt lehet tenni az aksiba, amit nem eszik meg?
Fodros levelű vízikehely esetleg? (tapasztalatom, hogy azt semmilyen hal nem eszi meg, még azok sem, amik a többi növény igen)
Ha az akváriumod 40 cm magas, akkor olyan 15 centit hagyj felül szárazon, ne töltsd tele vízzel, mint pl ez:
Legyen lehetősége kidugni a fejét a vízből, ha akarja.
Volt régen folyami rákom, az egyszer kimászott a szűrő műanyag csövén, és a fürdőszobában sétált, úgy találtam rá. Volt kubai kékrákom is, az nem mászott ki. De szerintem ezek a rákok hasonlóan viselkednek. A folyami ráknak egy külső szűrő volt betéve, rá volt húzva egy szivacs. Ezt a szivacsot addig szobrászkodta, amíg elfogyott. Az akvárium pedig tele volt szivacs darabokkal. Én vizi hortenziát tettem bele, mert ha elvágja, az még képes újranőni, darabokból is.
Köszi a hozzászólásokat!
Több helyen olvastam, és mondták, ha van levegőztető (mert van) akkor nem kívánkoznak kimászni, így nem muszáj kiülő.
Növényekkel nincs gondom, annyi terem a többi nagy akváriumban, hogy tőlem apríthatják naphosszat :-)
Ma megjöttek, hárman vannak, kb. 5-6 centisek, szépek, aktívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!