Pálma.00 kérdése:
Öt napja raktam a halat az akváriumba. Másnapra meghalt a harcsa és a dánio. Hoztam másik harcsát aminek eddig semmi baja nem volt de ma egész nap csak vadul uszkál, keresgél és kiakar ugrani. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 20:24
1/5 anonim válasza:
Valami nem stimmel neki a víz minőségét illetően. De nyugodj meg, a halkereskedő csak örül ennek.
2/5 anonim válasza:
mekkora az akváriumod?
volt-e járatva 3 hétig üresen?
milyen a szűrő?
3/5 anonim válasza:
A vízben jelenlévő ammónia lehet a gond, esetleg nitrit. Gyorsan cseréld le a víz 50%-át, állot vízre. Az előző kérdésekre még leírhatnád a választ, mert a vízcsere csak tüneti megoldás.
4/5 Pendulum92 válasza:
Alapszabályt, ha elpusztul egy hal, nem rohanunk a következőért, hanem kiderítjük az okát.
5/5 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szóló(k)hoz,és én csak azt tudom kérdezni,hogy hány literes az akid,és mennyi hal van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!