Egy 3-4 éves Tetra ex 1200-as külső szűrő, siporex szűrőanyaggal az összes szintjén, mennyit érhet?
Semmi baja, 1 vagy 2x lett tömítés cserélve benne! Felszámolom az akváriumot, ez az indokom.
Néztem h legolcsóbban 41000 ft + szar szűrőanyaggal, szóval azt venni kell bele, és akk minimum 50000-nél áll meg egy új.
Jó kérdés. Régebben simán el lehetett volna adni ezeket 20-30 ezerért is, de mostanában a németektől kiselejtezett lomok között is sokat lehet látni, amiket 3-4 ezerért ki lehet fogni (én is ennyikért vadászom), aztán azokat árulják sokszor 15-20-ért.
Én személy szerint biztosan nem venném meg 15-nél többért, még ha nem lenne időm használt piacokon, lomisoknál kutakodni sem. De ha tovább adnám, akkor se lenne képem 30-at kérni érte. Persze ez meg lenyomja a hazai, itthon vagyonokért vásároltak árát.
nem jól nézted, mert az új plus változat már van 37 ezerért ami jóval erősebb és nem csepeg ( nekem van mind2). A szűrő talán ér 25 ezret , de 15-20 körül fogod tudni eladni rövid időn belül sztem. A szűrőanyagot meg megéri külön eladni. Valaki leszarja, h milyen szűrőanyag van hozzá, inkább megveszi gagyi szűrőanyaggal olcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!