Mit kell tennem még az aksival? Elakadtam és nem tudom mit kéne tennem mielőtt megveszem a halakat.
60literes,eheim pick up 2010,((+fűtő))).
Körübelül 3 hete járatom üresben az aksit,csak élő és műnövények vannak benne,mindegyik volt karanténban bekerülés elött (mármint az anubiasok és a gömbmoha). Csepegtettem kevés növénytápot,meg betettem még a legelején nagyon pici haltápot a baciknak.
Így jár az aksi már hetek óta,nem nagyon nyúltam hozzá.
Viszont megjelent az egyik anubiason egy kis barna moha/alga. Tudom hogy könnyen ki lehet irtani,ledörzsölni,vagy olyan halacskát venni aki megeszi,de az aggaszt,hogy ez rossz víz minőségre utalhat..
Tényleg rossz a vízminőség? Mit tehetek még,illetve mit kell még csinálnom az aksival mielőtt belekerülnek a halak?
Az anubiasos kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, de amit még megtehetsz mielőtt bekerülnek a halak :
-mérd meg a hőmérsékletet, hogy mindegyik halnak megfeleljen, ami bekerül
-nézd meg vannak-e olyan apró helyek az akváriumban, ahova egy-egy kisebb méretű hal beférhet
Remélem segítettem !!!
kaját mindennap kell szórni, nem csak az elején egy kicsit
így még 3 hétre lesz szükség. a bacik el s e tudtak szaporodni
Köszönöm a válaszokat!
Akkor potyogtatok bele még kaját,de valaki azt írta hogy kell a heti 30%os vízcsere...
Eddig mindenhol azt olvastam hog nem,akkor cseréljem ilyen sűrűn vagy ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!