60 literes akváriumba milyen szűrőt ajánlanátok?
Akkor nézd meg, hogy milyen gyártmány. Valami típusszám csak lesz rajta. Nehogy azt ajánljuk, amivel problémád van.
A tapadókorongok amúgy mindegyiknél elöregednek.
Etető: Ha szettben vetted, akkor van hozzá tető. EHEIM (MP) és Juwel akváriumokhoz van hozzá való etető automata, egyéb esetben a Trixie/Resun lehet a megoldás.
De egy hétvégére inkább az élő tubifex és daphnia enyhe túletetését javaslom vagy valamilyen weekend tablettát.
Nekem eheim szűrőm van, de abból nem a legkisebb,
hanem az eggyel nagyobb, az már levegőt is fúj.
Nekem meg van 6 éve, és még mindig tökéletes.
Bár a tapadókorongja ennek is elöregedett, ezért raktam rá egy drótot, elhajlítottam ilyen kampósra és felakasztottam az akvárium falára.
Lehetne hozzá venni új tapadókorongot ha akarnék, csak minek ha így dróttal sokkal egyszerűbb kiszedni amikor tisztítom.
Én kiszedem az egészet, nem csak a belsejét, mert könnyebb a csapnál szétszedni és lemosom az egészet, aztán ha kész, csak vissza akasztom a helyére és ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!