Low tech akváriumba Profito mellé kell macro táp?
Akva 54l, halak: 9 neon, 5 baltahasú lazac, 2 kakadu sügér, 4 törpe szívóharcsa.
Növények: Amazonasi kardfű, Hygrophila corymbosa, cryptocoryne wendtii, sagittaria subulata, hygrophila difformis, najas guadalupensis.
és szerinted a növény csodaszer? lehet 40-43 liter víz az akváriumodba... inkább ne irkálj hülyeségeket, mert még nagyobb dilettánsnak fogsz tűnni...
neonnak 80 liter körüli akvárium, baltahasú lazacnak 100felett, kakadu is 100+ , gondolom szetted van, szóval még a vized is szar lehet nem csak a hely szűkös..
Igen, köszi :D Egyébként nincs ennyi hal csak ennyit terveztem, de inkább többet tényleg nem rakok bele.
Most 9 neon van, két kakadu 4 baltahasú. Elvannak, nem látom rajtuk h rosszul éreznék magukat. Nem is az zavart amit mondott a kedves előző hanem ahogyan mondta, tisztán látszott csak kötekedni akart... Mert neki biztos 600 literes van mert milliókat keres, a kisebbeket meg lenézi . De lesz.rom :D De neked köszönöm utolsó!
tényleg 600 literesem van :D , nincs azzal gond, h valakinek csak 54 literese van ,de akkor olyan halakat kell tartani aminek alkalmas ekkora élettér. neked kell alkalmazkodnod a lehetőségeidhez, a halak nem tudnak...
54 literesből nagyon jó kis akváriumot lehet építeni egy csapat nano halnak + garnéláknak.
ja és nem keresek 1 millát, de tervbe van legalább a fele :D, hanem sokat gyűjtöttem rá, illetve éveket olvastam , tanultam, ami neked se ártana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!