A sodert hányszor mossam át hogy tiszta legyen?
Figyelt kérdés
Sodert ha nem mostam at 15 x akkor 1 x se mindig kávé szinu a viz,ha beleengedem a vizet nem is annyira de ha elkezdem átkeverni a svizbe akkor kezd kávésodni
2016. febr. 24. 15:46
2/9 A kérdező kommentje:
Anyu megől.... amugy gondoltam én is a kifőtésre, kősz a választ.
2016. febr. 24. 15:57
3/9 Platypus válasza:
Pedig az ilyen nagyszeműt kénytelen leszel addig mosni, amíg ereszti a színét. Ha hagyod ázni magában, az is segít. Kifőzni fölösleges.
4/9 Trafó1 válasza:
Ha ennyi kosz van benne kitudja menyi baktériumot hordoz, kifőzéssel nem ront a helyzeten csak javít.
5/9 Trafó1 válasza:
Szerintem rendesen murvás az meg színez egy darabig, sajna a türelem meg a víz az a te megoldásod.
6/9 Platypus válasza:
Elárulom, a tiszta is tele van baktériummal. Éppen csak nem vízi, halbetegségeket okozó baktériummal, mert azok leginkább ott élnek, ahol a halak is. Általános baktérium mindig, mindenhol van, a főzéssel nem lehet elkerülni őket. Jönnek azok a levegőben is. De ha az akvárium biológiája rendben van, akkor nem a sóderbacik fognak megártani a halaknak.
7/9 elwera válasza:
Rakd a kavicsot tésztaszűrőbe kis adagokba és úgy nyomasd át rajta a vízsugarat, aztán amit átmostál, azt tedd a vödörbe. Szerintem hatékonyabb.
9/9 A kérdező kommentje:
Hahahha ráütök vagy 2 tojást!!
Amuyg tiszta a soder de enged még azért olyan barnàs a viz!köszi a vàlaszokat
2016. febr. 24. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!