Egy betta ifioncot akit szeretnék, hogy nagyon gyorsan megnőjön napi hányszor etessek, napi 1 alkalommal mehet, ilyen faitalon nem hízik még el?
Én kicsinek adtam neki egy csipet kiolvasztott sórákot, meg néha kapott napközben amikor otthon voltam egy csipet jobb lemezest, este már egyik halnak sem célszerű adni enni.
Ha tudod kivitelezni a napközbeni 2x etetést akkor lehet úgy, pici gyomra van egyszerre nem tud sokat enni.
A sórákot én fagyasztva veszem, egy zacskóba teszem a kockát majd rá a zacsira egy törlőkendő és rácsapok kalapácshoz hasonló eszközzel, ebből egy csipetet kapott kiolvasztva a betta, a többi megy vissza a fagyasztóba.
Fontosabb, hogy mit adsz neki mint az, hogy hányszor kap naponta.
Mikor kifejlődött akkor már csak napi 1x kapott.
A kiolvasztott sórák az ilyen: https://www.youtube.com/watch?v=SMLn52iVYvA ez két kocka, rengeteg ezért kell összetörni és keveset adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!