Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » HAPPY-LIFE ALGIN-REGULAR...

HAPPY-LIFE ALGIN-REGULAR merjem beleönteni az aksiba?

Figyelt kérdés
Bio Antialgae tol reggelre az összes algaevö a viztetején volt. ecsetalga jelnet meg a növényen fekete pöttyök,nemmerem beleönteni az aksiba,rossz tapasztalataim vannak az algairtoktol!!!
2016. febr. 11. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
nyugodtan öntsd, én is használom
2016. febr. 11. 15:49
 2/5 anonim ***** válasza:

sztem ne öntsd. nem tesz jót se a halaknak se a biológiának. Ha még segít is csak ideig óráig, aztán megint előfog jönni. Az okot kell valahogy megtalálnod és megszüntetni!

több oka lehet, nem nagyon értek az algákhoz szerencsére elkerültek. talán nitrát miatt is lehet, de a gyors áramlás miatt is. akvárium jellemzőit leírhatnád:

-mekkora akvárium?

-mennyi hal?

-szűrés?

-vízcserék?

-világítás?

itt van pár link talán ez is hasznos lehet:

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 11. 16:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Eheim aquaball 130 szürès

Aksi 120L

2 hetente 30% vizcsere

2x 25 w világitás

24 hal

Áramlás erös föleg a viztetején

2016. febr. 11. 16:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Tapozni profito ès carboval 2 naponta ugyhogy hetfö profito kedd carbo szerda megint prof igy megyen tovább naponta 2 ml adagolok minda 2 böl!
2016. febr. 11. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:
érdemes lenne egy ammónia, nitrát szintet mérned, mert a szűrő karcsúnak tűnik ,és a 2 heti vízcsere is, 24 hal nem kevés,igaz nem mind1,h milyen az a 24 hal. Az áramlás sztem nem okozhatja, 550l/h óra nem tűnik soknak 120 literbe. Talán a közvetlenül az algára fecskendezett easy carbo jó lehet a megszüntetésükre. Remélhetőleg fognak még írni olyanok akiknek tapasztalatuk is van a dologba.
2016. febr. 11. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!