Mi a véleményetek az akasztós szűrőkről?
Figyelt kérdés
45 literes akváriumba szeretnék szűrőt venni. Eddig egy Aquael Fan1-et használtam, de azzal nem vagyok megelégedve, 3-4 naponta tisztítani kell és nem valami szép a víz sem. Az akasztós szűrők milyenek? Azokkal is így járok, vagy azért az jobb valamivel? Pl. egy ilyen: [link]
Vagy ha szép tiszta vizet akarok, akkor vegyek egy külső szűrőt inkább?
2016. febr. 11. 14:45
1/1 anonim válasza:
45 litereshez nem kell külső szűrő, esetleg ha akvakertészkedni akarsz, gondolom nem ez a cél.
Akasztós szűrőket nem ismerem, de az 1 literes tartály az mindenképp biztató az aqualel 2-3decis tartályához képest!Szerintem tökélestes lesz 45 literhez. nem tudom , milyen szűrőanyagok mehetnek bele, milyen a tartálya? de pár deci siporax mini erősítené a biológia szűrésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!