Betta akvárium világítással?
Figyelt kérdés
Keresgéltem a neten, de nem nagyon találtam olyan betta akváriumot, ami világítással lenne ellátva. Lehet kapni valahol?
Nem bettát tartanék benne, tudom, mekkora facság, még ha a sok okos szerint elég is lenne neki.
2016. febr. 10. 18:10
1/4 Kata-92 válasza:
Szettekben szokott lenni vilagitas, es szuro is, meg futes is. Vannak kisebb szettek is, en garnelakat es sepregeto rakokat tartok amugy a bettas akvariumnak arult 12 loteres akvariumban, jol erzik magukat nagyon edesek. En a fressnapfban vettem, de nem volt hozza vilagitas, viszont 1 csiptetos ledest vettem hozza kulon meg abba szuro meg futes se volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Megkérdezhetem, körülbelül mennyibe került?
2016. febr. 11. 22:08
3/4 Kata-92 válasza:
5000 az akvarium a vilagitasra nem emlekszem sztem 3000 lehetett ledes a szurot azt meg nem hasznalom de az is olyan 2500 lehetett csak levegozteto van benne mert a szuro beszivta a rakokat. Bocsi, hogy ilyen keson irtam vissza, de nem nagyon ertem ra, viszont nem fedett akvariumot azt tudsz venni talan olcsobban is, ha nem bettat akarsz nem kotelezo a fedes bar tilos is halat 30 liter alatt tartani, ha rakosat akarsz, akkor kell a fedes, mert kiugranak.
4/4 Kata-92 válasza:
A futest kihagytam az is olyasmi arban volt. Nekem az aquael leddy 40 szettem van 25 literes 18000 ft. Nem tudom, mekkorat szeretnek, de sztem kisebbe szettek nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!