Ezzel a világítással megmaradna a saggitaria subbulata?
Figyelt kérdés
az aksi 105 literes de ebből ami bíz az 85-90 liter lehet
az aksit egy 20W kompakt fénycsővel világítom meg
2014. júl. 29. 06:53
1/11 A kérdező kommentje:
az aksi 105 literes de ebből ami *víz az 85-90 liter lehet
2014. júl. 29. 06:55
2/11 anonim válasza:
Az a 20W szinte mindenre kevés.
Ha van normális talajod, rendben az egyéb paraméterek, talán megmarad,borzasztó lassú növekedéssel, de hogy szép nem lesz, az esélyes. Mindenesetre drukkolok, ha megpróbálod.
3/11 anonim válasza:
0,19 w/l alatt az anubiason és a gömbmohán kívül szerintem más nem nagyon fog megmaradni, de hátha.
4/11 anonim válasza:
Tedd a lámpa alá egy kőre egy cserépbe és a cserépbe tegyél jbl valami manadot és bele táptablettát. Másképpen nem hiszem hogy megmarad.
5/11 A kérdező kommentje:
volt a világítás több is de akkor jöttek folyton az algák a
növények most is vannak bent de azok szépen nődögélnek
2014. júl. 29. 12:34
6/11 anonim válasza:
Láttam sagittariát led alatt is aqua depóban, de nálam csak normális fény alatt maradt meg. Szerintem az fényigényes valamennyire. Bár tény, hogy ott volt a halvány ledecskékkel, láttam, csak nem nagyon értettem hogy az ott hogy maradt meg nekik.
7/11 anonim válasza:
Nem volt egyértelmű, h most az algák vagy a növények "nődögélnek szépen"? Valószínű a szűréseddel lesz a probléma ha algásodsz. Jól szűrt akváriumnak nem kéne algásodnia legalább 0,6-0,7W/l-ig.
9/11 A kérdező kommentje:
most nincsenek algáim
de 0.5 W/lityónál nagyon sok volt és nem olyan rossz a szűrésem egy 1400 l/h vízpumpa nyomja át a vizet egy liter siporaxon meg szivacson (meg ülepítőben vannak cserepek kerámiagyűrűk stb )
2014. júl. 30. 08:29
10/11 anonim válasza:
Akkor rossznak nem mondható a szűrésed, igaz ez függ a halak számától és méretétől is. És a növények mennyiségétől is. Lehet nem ártana még 1 liter siporax. A pumpa teljesítménye soknak tűnik a nagy áramlás se kedvez a lebontóbaktériumoknak, lehet ez is gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!