Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi legyen a teknősömmel? SOS

Mi legyen a teknősömmel? SOS

Figyelt kérdés
én nagyon szeretem 7 éves korom óta a teknősömet most 14 éves vagyok(én is csodálkozok hogy még nm untam rá)nagyon sajnálom a teknőst én kollégiumba vagyok de minden pénteken hazaérek és a akváriumba alig van viz nagyon éhes, és apa/anya mindig azt kérdezi hogy "mikor adjuk el" én egyáltalán nm akarom el adni de tudom hogy rossz heje van itt... most eladjam vagy ne?
2016. jan. 31. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ha nem is adod el, bízd rá másra a családból vagy baráti körben, akik gondját viselik.

Nem hiszem el, hogy a szüleid nem tudják megetetni egy alkalommal (nem tudom, hányszor eszik, az enyémek heti 2x), amíg te távol vagy és pótolni, cserélni a vizet.

2016. jan. 31. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
A szuleid ennyire nem szeretik az allatokat h a sajata gyerekuk kedvencet nem etetik es nem adnak hozza meg vizet? Szerintem ne csinalj vele semmit hanem ulj le a szuleiddel es beszelgess el veluk. Mond meg nekik h neked a kollegiumban a helyed oda sajnos nem viheted. Es ezert legalabb 2naponta adjanak neki enni meg toltsenek az akiba vizet. Kb az egesz 1,30pervet vesz igenybe. Ez egy heten 2-3szor tortenik meg ha lustak. Az meg 5pervet sem vesz el a hetukbol.
2016. jan. 31. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Csóringernek lehet, hogy jobb helye lenne máshol, de nem feltétlenül kellene eladni. Nincs olyan rokonod, barátod, aki nem sajnálja rá azt a heti pár percet az életéből?

Én amikor koliba kerültem, a szüleim simán etették a madárpókomat, bár az a heti egyszeri etetés meg a víz kicserélése nem volt épp embert próbáló feladat. Mondjuk ők eleve szeretik az állatokat és a pókot is bírták.

2016. jan. 31. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is első körben próbálj meg komolyan beszélni a szüleiddel. Ha nem használ, próbálj neki helyet találni baráti körben, akkor időnként láthatnád és nyomon követhetnéd az állapotát.
2016. jan. 31. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én teknőseimnek nem szokott eltűnni a vizük. Nem szoktam nagyon sokat tenni nekik a vízből, de annyit igen, hogy ellepje őket.
2016. febr. 6. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!