Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit tarthatok gömbakváriumban?...

Mit tarthatok gömbakváriumban? Almacsigát?

Figyelt kérdés
Van egy gömbakváriumom és tudom h halat nem lehet benne tartani, ezért gondoltam húgomnak adom aki 4 éves. Szeretnék bele valami állatkát azért neki.. Pl.: csigára gondoltam (almacsiga vagy ilyesmi) Az a kérdésem h megélnek ők benne? Halkaját kell nekik adni vagy mit? Köszi a válaszokat.
2010. márc. 28. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem ellesznek benne szinte bármit megesznek merülös halkaját meg a répa és uborkaszeletet is de növényeket ne nagyon tegyél be mer azt megeszik csak az erős szárú és levelüeket amugy elég gyorsan szaporodnak
2010. márc. 28. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
A gömbakvárium nem igazán jó, mert az állat sehol sem találja meg a helyét.
2010. márc. 28. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Az új rendelet szerint mindent ami nem gerinces. Szval csak gerinceseket tilos. Így lehet pl. csigát, kagylót. De a csiga kimászhat a gömbből, nincs teteje.
2010. márc. 28. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Tegyél rá tetőt.sigának meglehetősen rossz a látása.Nagyjábol csak a fény helyét tudja megállapítani.Növényi eredetű tablettával etetsdpl sera wels-chips,vagy forrázott uborkával.
2010. márc. 29. 09:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2010. márc. 29. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Dobd ki a gömb akváriumot mert megdöglik benne a hal inkáb vegyél 1 25literes akváriumot
2010. ápr. 14. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Achát csigát az nagyon ari.

de le kell fedni az akváriumot egy ráccsal vagy szúnyoghálóval mert elszökik....viszont idővel nagyra nő-függ az akvárium méretétől is..

2010. júl. 14. 00:38
 8/8 anonim válasza:

"Dobd ki a gömb akváriumot mert megdöglik benne a hal inkáb vegyél 1 25literes akváriumot"

Épp arról írt, hogy nem halat akar benne tartani.

2010. szept. 27. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!