Hol lehet Budapesten gömbmohát venni?
Én például a terraplázán tudtam mohákat venni, mert azok szépek voltak és olcsók. Csak persze oda úgy érdemes menni ha mást is vennél, mert van beugró.
Diák/nyugdíjas jegy: 1000 Ft
Felnőtt: 1500 Ft
15 óra után pedig 1000 Ft a belépő mindenkinek
2016. február 21.-én lesz a következő Terrapláza a Lurdy Házban. Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14. Nyitvatartás: 10 - 17 óráig.
Persze ha csak 1-2 darab moha kell, akkor valamelyik boltban kell megnézni. Pl az Atlantisz díszállatban láttam valamikor, de az kicsit barnás, csúnya volt.
Van egy hirdető a jofogason - persze ki tudja, aktuális-e még.
Régen nagyon szépeket vettem az Aquafaunában, de elég drága volt. A Kutseránál is szoktam látni (Westend, Duna Plaza, Kolosy tér), de ott is elég drága. Ha bárhol látsz akváriumban, simán kiveszik, ha mondod, hogy meg akarod venni. (Több helyen nem külön növényes aksiban láttam, hanem a halak között.)
Később én is a jofogason találtam (egy másik hirdetőtől) nagyon szépeket szuper áron:)
Persze karanténoztam, de ez akkor is alap, ha boltban vásárolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!