Mennyire népszerű Budapesten az akvarisztika? Megérne szakuzletet nyitni? Melyik részén?
Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 07:22
1/5 elwera válasza:
Úgy látom, hogy nem igazán fejlődnek az akvarisztika boltok a belvárosban, inkább csak vegetálnak.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez most mindket kerdesemre egy igenis es nemis valasznak felel meg :)) viszont ezt a vegetaciot annak lehet betudni hogy altalaban nem latjak el az embert hasznos, felhasznalhato tancsokkal, csak eladnak, es miutan erre rajonnek tobbet nem mennek vissza.
2015. dec. 7. 19:14
3/5 Mózes Adrián válasza:
Népszerűnek elég népszerű, viszont én mint vállalkozó mondom ezeket gondold át azért.
1: nem kis befektetés
2: hozzáértő dolgozók segítőkészség (általában legtöbb helyen nem értenek semmihez)
3: reklámok, + online rendelés biztosítás nagy előny (persze nem élő állatokra)
Sorolhatnám még bőven de szerintem ha hozzáértő vagy te magad és van fölös 10 milliód vágj bele (én vásárolok majd tőled)
4/5 anonim válasza:
Van olyan aki ellát fontos információkkal ,segítőkész és mégis vegetál: Kék Frontosa, igaz ők csak afrikai halakkal foglalkoznak, nem kommersz halakkal.
A netes halkereskedelemé a jövő sztem. Egyre többen veszik igénybe ezt a szolgáltatást.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor ha az otthonomat átalakítanám akvarisztikai muzeummá és nem bérelnék külön kereskedelmi helyiséget, hanem inkább a neten reklámoznék és a netes rendelésekre fókuszálnék, akkor megkímélném magam egy havi 160ezres bérköltségtől és mégis volna esély a bizniszem virágoztatására?
2015. dec. 15. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!