Akvarium dekoracio?
hungarocellből és a fantáziádra van bízva...
nekem a növényes aksik jönnek be a legjobban. ez jó díszítés, természetesnek hat.. meg mondjuk bele egy bújkáló ami egy fatörzsre emlékeztet. háttérnek én nem szeretem a ragszott háttereket. az akvárium mögé szoktam posztereket tenni. nekem az jobban bejön.
a csigák is jól fogják érezni magukat ha sok növény van
Nekem akkor szép egy akvárium, ha olyan, mint ha a természet egy kis része lenne.
Ott meg nem igen vannak kékre festett kövek...
van olyan ismerősöm ahol cuki rózsaszín kavics az aljzat meg rózsaszín háttér stb.. szerintem hányinger, pedig imádom a rózsaszínt. de megvan annak is a helye, és nem az akváriumban.
ott a természetesség játszik. uszadékfák, homok vagy folyami kavics, sok-sok növény stb. a színezett vackok nekem nem jönnek be
sokan esküsznek a szőlőtuskóra (gyökér)természetesen áztatás főzés után.pl:az egyik ismerősömnek a kert végében volt néhány tő szőleje évek óta elhanyagolva nem permetezve stb.amikor kiásta ki akarta dobni,azokból válogattam zegzugosakat hadd bújkáljanak a halak !
úgy hallottam akinek sikerült neont szaporítani annak csak szőlőgyökér volt az akváriumban de sok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!