Szia!
Attól függ, milyen világításod van, ha be tudod rakni, akkor jó. Bár a legtöbb akvárium világítás fénycsöves, úgyhogy szerintem kis eséllyel lesz jó bele.
Olyan biztos nem, mert már meg van feketedve a tövénél, de amúgy lehet kompakt fénycsővel világítani.
Inkább a színhőmérséklet a lényeg, és abból megfelelőt nem igen kapsz a 100-as boltban.
6500 Kelvines kéne.
Amúgy igaz, hogy ezek a kompaktok sok fényt befelé sugároznak, így nem a leghatékonyabbak, de úgy kell az akvárium fölé rakni, hogy oldalról a legnagyobb felülete legyen az izzónak a víz felé, és legyen fölötte fényvisszaverő.
Tudom ez mar rossz csak peldanak fenykepeztem le mert ez volt itthon.
Egyebkent viragladasat akarok csinalni es azert kerdeztem hogy ez jo ahoz?
Nem lehet tudni, mert a műszaki adatai nem látszanak, a menetet meg kitakarod a kezeddel.
Olyan kell, amit linkeltem.
A lényeg:
Sima E27-es foglalatba illő legyen,
És 6000-65000 kelvines
A képen nagy valószínűséggel nem ilyen van.
Valami elektronikai vagy világítás technikai boltban kéne megnézni.
Ha nincs nekik, valószínűleg tudnak rendelni.
Az ár meg ott van a linkben.
Vannak lényegesebben drágábban is.
Csavartak vannak olcsóbban is:
Hát nem olcsók ezek az izzók de mèg mindig jobb mint egy tizen akárhányezres akváriumvilágítás..
Köszönöm a válaszokat:)
Jónak néz, ki, bár nem tudom, mi az a pattintós.
Van itt néhány, masszívabbnak tűnő kerámia foglalat, amin fém fül is van, azzal egyszerű a virágládához csavarozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!