Ezeknek a paramétereknek megfelelő a 26W (energiatakarékos izzó ) 6400K világítás? A többi lent.
Mehet bátran több sóder, 3 centi elég kevés főleg 3-4 mm-es átmérőnél. Könnyen felszivároghat a táptalajod.
A crypto wendtii meg a micro szerintem túl nagy növény ebbe a pici akváriumba, maximum 1-1 tövet raknék a leghátuljába.
Ha nem tolod túl a makró tápot, nem etetsz feleslegesen a garniknak, akkor végül is működhet. Easy Carbo helyett én inkabb Liqui Carbot vennék a helyedben, mert nincs CO2-d, ezért a GA macrobol én kevesebbet adnék, hogy kisebb eséllyel algásodj, viszont a kálium jobban fog hiányozni az akváriumodból. A Liqui Carboban pedig van egy kis plusz kálium. Esetleg külön tápozással megoldhatod.
Ha hogy konkrétan a világításra értetted a kérdést. Bocsi ;)
Jó a világítás, persze. Ettől függetlenül a többi dolgot ugyanúgy fenntartom, és direkt a világítás (és a co2 hiány miatt) miatt írtam le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!