Mennyi halat tegyek a 112 literes akváriumba?
112 literes akváriumba jelenleg van
3 guppi
2 ezüst molly
4 platti
2 páncélosharcsa
Szeretnénk hozzájuk neonhalakat (sima vagy vörös). Ha veszünk 15-öt akkor még nem lesz túltelepítve az akvárium?
500l/h szűrőnk van, élő növényekkel.
Igen, én is gondolkoztam a hőmérsékleten, ezért írtam, hogy talán a vörös neon jobb választás lenne, az talán a melegebb vizet szereti.
Eredetileg egy külső szűrő volt a terv, de sajnos nem úgy jöttek össze a dolgok, szóval most egy ideig szerintem nem akarunk szűrőre költeni.
Növényből van Cryptocoryne, Higrophilia, amazonasi kardfű, néhány hínár (a pontos fajtát nem tudom) gömbmoha. Összesen 6 "csokor" növény van az akváriumba, de ennyit szerettem is volna, hogy legyen helyük a halaknak, ahol bujkálhatnak.
Szóval akkor a kérdésemre a válasz, hogy 15 neon sok lenne-e bele az lesz a válasz, hogy igen? Kevesebb mehet (bár nem szeretnék kevesebbet, elvégre rajhal, min.10)
És még egy kérdés esetleg: garnéla szóba jöhet? A molly-k nem falnák fel őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!