Diszkoszhalat mivel tarsitsam?
Figyelt kérdés
112les aksiban szeretnek tartani EGY PAR (2) diszkoszhalat, nem feltetlenul tenyesztes celjabol. Tudom hogy csoportos halak de egyreszt kicsi lenne a hely tobbnek, masreszt draga, harmadreszt nekem jobban tetszik 2 mint 5. Igy tudom biztositani nekik az atlag 50l/hal helyet. A szuro 900l/h teljesitmenyu, >200l-re van kiadva. Tudom hogy melegigenyes fajok illenek melle, vorosneon, vorosfeju pontylazac, vorosuszoju pontylazac, sterbai cory. Tennek melle 8 sterbait es 1-2fajta masat de nem tudom milyent. Tudnatok meg adni tippeket hogy mit lehet melleje tenni mellejuk? Most vettem az akit, a napokba berendezem, sotet aljzat, sotet hatter mindenhol azt olvastam hogy azt szeretik, 2neonos. 28fokos viz eleg vagy tegyem 29re? Dekoracionak gyokereket szeretnek. A ph tesztelesere mit ajanlotok milyen idokozonkent hasznaljam? Vizcsere 2-2,5hetente 40l? Milyen tapot ajanlotok? Milyen idokozonkent adjak nekik elo eleseget, azt olvastam hogy "hizlal" az elo kaja,inkabb ritkabban (heti1) adjam.2015. dec. 3. 08:32
11/12 A kérdező kommentje:
:)) megint olyan emberektol akik csak leszolnak s kirohognek? Kosz inkabb tanulok a sajat boromon s a sajat szememmel. Inkabb keresek egy itteni forumot. Ugy nezem h orszagonkent megoszlik a velemeny s barmennyire szeretnem komolyan venni amit irnak s mondanak itt s fb-on valahogy nem megy. szerintetek biztos a kutyamnak is elviselhetetlen elete van mer csak setalni viszem s nem vettem neki egy kulon ingatlant ahol futkoraszhat.
2015. dec. 4. 14:47
12/12 anonim válasza:
Eltérő vélemény? Mindenki mást mond? Itt minden értelmes válaszoló jót mondott. Nem tarthatsz ilyen kis akváriumban diszkoszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!