Egy 45 literes akváriumba milyen halakat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Új az akvárium és 2 hete berendezéssel megy.... Milyen halak lennének jók egy ilyen akváriumba.. Dús növényzettel??2015. nov. 20. 10:02
1/9 anonim válasza:
1. Egy betta
2. Néhány hím guppi
3. Egy csapat nano hal (nem pontylazacok)
2/9 anonim válasza:
Nano halból én raktam ilyen kis akváriumba többfélét is, pl galaxy, erytromicraon, amanda lazac
Hát bettát nem, az túl nagy és szerintem félnének tőle.
3/9 anonim válasza:
Guppit se raknám melléjük, még az endlert sem.
Ha guppis akvárium kell, akkor az legyen külön csak guppis szerintem.
5/9 anonim válasza:
Neont semmiképp se, onnan válogass amit a második megosztott.
6/9 anonim válasza:
1-es vagyok: jó ég, nem egyszerre értettem, hanem 3 különböző változatra gonoltam. Azt hittem egyértelmű, bocs, ha nem volt az! Neont tényleg semmi esetre sem!
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D
azthiszem a nano halak melett döntök
2015. nov. 20. 16:29
8/9 A kérdező kommentje:
és milyen gurámit lehetne ebben tartani ?
2015. nov. 20. 22:09
9/9 anonim válasza:
szia, nekem 6 hím guppi egy nőstény (plusz 4 gyerkőc) és két neon halam van, bár neonból mostmár kellene utánpótlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!