Van egy 30 literes akváriumom, és van benne 40 hal. Sok?
Figyelt kérdés
van 4 panda harcsa,2 pár guppi,2pár arany molli,2 pár platti, 20 neon, és 4 algaevő fajta hal( a pontos nevét nem tudom) sok lenne? az eladó azt mondta teljesen jó. Ma raktuk bele a mollykat, 2 pandát,a plattikat és a guppikat. Láttam hogy egy nagyobb, szebb guppi kicsit csipkedi a többit,de csak kicsit.2015. nov. 14. 14:24
11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, megoldottuk a problémát
2015. nov. 16. 17:11
13/14 anonim válasza:
A kérdést olvasva, szerintem beleengedték a halakat a Dunába :( xd
Aki ennyi halat tesz 30 literbe... Az simán kiteszi a pár fokos vízben a trópusi halakat.
Nekem 90 literben nem volt ennyi halam...
14/14 anonim válasza:
Hát forduljon fel az aki hazai vizekbe engedi a díszhalait! Bár nincs rá bizonyíték, hogy a kérdező ezt tette volna, csak feltételezés... de ha tényleg ilyet tett akkor a fentebbi jókívánság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!