Van egy 63 literes akváriumom és itt jönne á kérdés, hogy milyen érdekesebb, mutatosabb halak menjenek bele? Most ne azt írjátok h gömbhal meg cápa :D hanem értitek, kicsit mutatosabb nem Neonhal meg az átlagos halak
Diszhal.info a barátod, ne mindig minket csesztess ezzel.
Ha nekem lenne ekkora akvám tuti törpe gömbhalakat tennék bele.
Van egy kínálat a kereskedésben, azt neked kell megnézned személyesen, mobillal lefotózod majd kikeresed az igényeit a neten, nálunk közel 80 édesvízi halfaj van rendszeresen, plusz 80 amit eseti jelleggel tartanak, meg rendelni is lehet. Kifejletten 5-6 cm halakban gondolkodj.
Van egy másik mód, amikor keresel egy "fő halat" ami legjobban tetszik, neki építed az akváriumot, minden az ő igényeit szolgálja, előfordul, hogy lehet társítani más halfajjal akkor mehet mellé más hal is, de ez csak lehetőség.
Olyan halat keress ami neked tetszik, nem az fontos másnak mi tetszik, legyen saját elképzelésed.
Itt pl tudsz szűkíteni is fent, a liter alapján: [link]
Vagy itt is: [link]
Értelem szerűen ami tartható pl 40 literben az mehet 63 literbe is, ha nem telepíted túl mehetnek a 70 literbe ajánlottak is, mivel a 60-70 literes akváriumok alapterülete hasonló.
Pl a Brekkfisen rendelhető több ezer halfaj, honnan tudjuk, hogy neked melyik tetszik.
Arra figyelj, hogy olyat válasz "fő halnak" aminek tudod biztosítani az igényeit.
Én ajánlanám a darázsgébet ami szerintem különlegesebb hal , és még a tartása se túl szokványos.
Vagy esetleg még a nano halak közül a galaxy razbóra és társai lehetnek érdekesek.
A brekkfish.hu oldalt ajánlom figyelmébe, ott vannak igazi ritkaságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!