Kezdőként milyen bakikat követtetek el? Vagy ért valami nagy csalódás a haltartás során benneteket?
nekem csak fém keretes aksim volt és vettem életemben először egy ragasztottat,csináltam hozzá kis szekrényt minden faja,berendeztem(tulajdonképpen a régit telepítettem át)éjjel azt mondja a barátnőm -te valami csurog. -mondom á semmi az,aludjál. -de tényleg csurog valami.
-Vazze tényleg csurog . a szemét ragasztott nem szét nyílt a fölső sarka,éjjel halmentés szoba és egyéb dolgok szárítgatása.hát ennyi
Hát nemrég volt egy olyan, hogy vettem halat amiről azt olvastam, hogy lágy víz kell neki, de a boltban megkérdeztem és ott azt mondták hogy csapvízbe van.
Mind1 én nem foglalkoztam azzal, h mit mondanak a boltban azt gondoltam biztos hazudnak. Úgyhogy hazavittem a halat és beraktam lágyított vízbe. Az egyik halacska meg is döglött 3 nap mulva. Aztán a másiknál cseréltem vizet sima csapvízre. Ez utóbbi még él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!