Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Kezdőként milyen bakikat...

Kezdőként milyen bakikat követtetek el? Vagy ért valami nagy csalódás a haltartás során benneteket?

Figyelt kérdés

nekem csak fém keretes aksim volt és vettem életemben először egy ragasztottat,csináltam hozzá kis szekrényt minden faja,berendeztem(tulajdonképpen a régit telepítettem át)éjjel azt mondja a barátnőm -te valami csurog. -mondom á semmi az,aludjál. -de tényleg csurog valami.

-Vazze tényleg csurog . a szemét ragasztott nem szét nyílt a fölső sarka,éjjel halmentés szoba és egyéb dolgok szárítgatása.hát ennyi

2010. márc. 18. 13:08
1 2
 11/13 Salx Narval ***** válasza:
100%
Szinte mindent, pedig átolvastam a szakkönyveket.Volt túletetés, rossz társítás, rosszul kezelt betegségek,fertőzött halak betelepítése, szóval az első évben minden jött.Ezután még intenzívebben olvastam és csak egy pár paradicsomhalam volt, ill egy csapat páncélos.Ez így már működött és halpusztulás nélkül megúsztam a kezdeti időket.A következő probléma akkor kezdődött, amikor azt hittem, hogy már mindent tudok.:D 5 év sikeres haltartás és szaporítás után, elkezdtem kezelni a vizet,kontár vegyészkedésem, hajszál híján a halaim életébe került.Ebből okulva, még intenzívebb tanulásba kezdtem és sokkal nagyobb alázattal folytattam az akvarisztikát.Ma már veteránnak számítok, de még mindig tanulok.:D
2011. jan. 28. 02:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát nemrég volt egy olyan, hogy vettem halat amiről azt olvastam, hogy lágy víz kell neki, de a boltban megkérdeztem és ott azt mondták hogy csapvízbe van.

Mind1 én nem foglalkoztam azzal, h mit mondanak a boltban azt gondoltam biztos hazudnak. Úgyhogy hazavittem a halat és beraktam lágyított vízbe. Az egyik halacska meg is döglött 3 nap mulva. Aztán a másiknál cseréltem vizet sima csapvízre. Ez utóbbi még él.

2011. jan. 28. 10:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Legnagyobb bakim hogy gömb akváriumban tartok aranyhalat.
2011. jan. 28. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!