Beletehetem az akváriumba?
Figyelt kérdés
Még régebben kaptunk egy nagyon pici mű bonsai fát. A törzse ugyanolyan mint bármelyik kő akváriumdísz, a levelei műlevelek. Sokáig az akváriumban volt (persze mielőtt beletettem letakarítottam), de miután tisztítottam az akváriumot, és lesikáltam a bonsai fát, nyomokban lesikáltam a festék nagyon pici részét is. Ha visszateszem kiázik? Mert nem tenne jót a halaimnak...2010. márc. 16. 21:18
1/9 anonim válasza:
nos láthatóan oldódik a festék nem? szerintem ne tedd vissza.
2/9 anonim válasza:
Nekem igazából konkrétan akváriumba gyártott bújkálóról is lepattogott már a festék, úgy hogy nem is sikáltam, nem is vettem ki...
Egyszerűen csak látok rajta 3-4 fehér foltot...
A halaknak semmi baja! Pedig azért elég szép számban vannak.
3/9 A kérdező kommentje:
Mivel még nincs önálló keresetem, nem tudok 3000 Ftos díszt venni, de így olyan üres az akvárium... Nem hiszem, hogy meg kéne kockáztatnom a visszahelyezést, de ha már azt mondod, hogy a direkt erre gyártott cuccról is lepattogott, akkor el kell gondolkodnom.
2010. márc. 16. 21:44
4/9 anonim válasza:
nem is kell 3000 ft-os dídszt venned. lemész az udvarra, kertbe, erdőbe és keresel valami érdekes formájú fát, követ
5/9 anonim válasza:
Utolsó nem tette hozzá, de én szólók, hogyha köveket raksz be, akkor ne maradjon el a sósavpróba. Ha azon átment (nem pezseg tőle), akkor berakhatod.
6/9 anonim válasza:
és a gyökerek,fák sem mindegy mit teszel bele ,még itt a mérsékelt égövben is vannak mérgező ,nem jó kémhatású növények olvass utána ,de mindenképp főzd ki a növényi részeket(ne a zepter lábosba)
7/9 A kérdező kommentje:
Hogyan főzzem ki?
2010. márc. 17. 14:39
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
ez nagyon hasznos volt, köszönöm:)
2010. márc. 18. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!