Beletehetem az akváriumba?
Egyszerűen nem tudom lerögzíteni a növényeimet normálisan. Már próbáltam kaviccsal, nem sikerült. Biztosan a talajjal is gondok vannak, idővel le fogom cserélni, de az még nem most lesz. Tudom, hogy vannak növénysúlyok, 3 boltba bementem itt, ahol lakom, kb. azt sem tudták miről beszélek....
Arra gondoltam, hogy rozsdamentes csavarral rögzíteném őket, a menetére f@szán rá lehetne kötözni a cérnát/damilt!
Én a csavart nem javaslom. Szokták használni szűrőépítéshez, de még ott is bevonják szilóval, mert káros lehet.
Függönyből is csak műszálasat, vagy a szúnyogháló mégjobb.
De aranyhalas akváriumban én például kavicsra gumizom a növényeket, lazán, mégis megtartja mindet. Pedig ők túrkálnak ám ezerrel.
akkor csak nekem vannak ilyen elvetemült gondolataim, hogy csavarral rögzítsem?:D De annak a menete tényleg jó lenne, arról nem csúsznak le semmi.
Nem aranyhalaim vannak, én nem tudom miért jönnek fel.
Van egy hatalmas algaevőm, de ő nem hiszem, mert olyan finoman szokott "ráülni" a növényekre, hogy nem igaz.
Viszont van olyan takarítóhalam, valamilyen csíkok. Na hát ők, mint a vakondok, úgy beletúrják magukat az aljzatba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!