54 literes akváriumban tarthatok Red Cherry garnélát halakkal együtt?
Nekem is 54 literes akim van.
Ha már szettet veszel, én az MP Aquastar 60-at javaslom. Márkás cuccokat adnak hozzá, a világítás pont meg fog neked-, és növényeidnek felelni, a fűtő is márkás, nem beszélve a szűrőről. De ha megteheted, akkor egy komolyabb szűrőt vegyél bele mindenképp, mert amiket a szettekhez adnak, nem rendelkeznek megfelelő vízforgató teljesítménnyel. Nem kell félni, hogy forogni fognak a halak a vízben, nem fognak! A neonok még szeretik is. :)
Guppikat azért nem javaslok, mert ha lesznek növényeid, előszeretettel csipkedik majd le a friss hajtásokat. Inkább más lazacokat nézegess a neonok mellé, mert egyrészt jól mutatnak csapatban, másrészt nem kíváncsiskodnak a vízfenekén szorgoskodó garnélák iránt.
Hidd el, ha megfelelő lesz a szűrésed, és hetente megcsinálod a részleges vízcserét, semmi más gondod nem lesz az akváriumoddal, és mindig szívesen fogsz eléülni, nézegetni. Csak a tapasztalatom írom. Eredmény: kész dzsungel már az akváriumom, nőnek a növények, mint a bolondgomba, kristálytiszta a víz, nem algásodik egyáltalán, a halak pedig boldogan úszkálnak. :)
Sziasztok!
Nekem 70 literes az akváriumom. Már 4 Red cherry garnélát vettem bele és mind eltűnt :( Mostmár nagyon mérges vagyok, mert biztos hogy valamelyik hülye halam felfalja :(
Valaki meg tudná mondani, hogy innen melyik veszélyes a rákra? guppi, kolibri hal, gyémánt lazac, dánió, páncélos harcsa, meg valami algaevő?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!