Akvarisztikai boltokban kapható faágak, gyökerek elő vannak már készítve?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 13:45
2/10 anonim válasza:
Hú nem szabad onnan venni! Mi bármit csináltunk vele még hónapok múlva is kiázott belőle valami, amitől úgy nézett ki az akvárium mintha belepipiltek volna.
Greenaqua. Innen vegyél ők a legjobbak. Ők a legjobbak. Úgy tudom rendelni is lehet. Ja és minden csodaszép!
3/10 anonim válasza:
A mangroove gyökereket vettem már 4 helyen de mindenhol rendebe volt. Azokat csak lemosni kellett a portól.
4/10 hadevla válasza:
Nekem is van kettő, mind boltból.
Az, hogy színezi a vizet az nem az előkészítés, hanem a fából kioldódó csersav miatt van, ami nem ártalmas a halakra. Idővel a színezés megszűnik, a fa méretétől függően.
5/10 anonim válasza:
A Red Moor pl nem színezi a vizet, és nem is savanyítja.
6/10 anonim válasza:
vannak itt érdekes műfák, gondolom ebből nem oldódik ki semmi, mert kerámia
7/10 anonim válasza:
Szörnyen is néznek ki 6-os, giccs parádé :)
8/10 anonim válasza:
Én elég sok fát vettem különböző akvarisztikákból, a vasfákat egy hétig áztattam, mielőtt betettem (naponta kicseréltem az áztatóvizet,így mindig láttam, milyen ütemben lassul a kioldódás), a többit csak lemostam. Sosem volt semmi gondom velük.
9/10 Platypus válasza:
A halas boltokban spéci trópusi fákat árulnak, amik előkészítés nélkül mehetnek az akváriumba, a legtöbb azonnal le is süllyed. A red moor szokott taknyosodni az első pár hétben, a többi pár hónapig sárgítja a vizet, de alapesetben ezek nem jelentenek problémát. A takony mondjuk megárthat egy biológiai szűrés nélküli akváriumnak, a csersav meg egy afrikai sügéresnek, de ezek már felhasználási hibák.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2015. júl. 23. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!