Milyen halakat tarthatok benne? Ez egyáltalán jó akváriumnak?
Nagyon kezdő vagyok. (Még nem is tartottam halat)
Azt szeretném még megkérdezni, hogy milyen fajtákat (kisméretű maradjon) lehet együtt tartani ebbe az üvegben:
(előző vagyok)
Amúgy élőben jobban néz ki mint képen, nem tudtam jól lefotózni, meg amikor odamentem a fotógéppel, az összes állat elbújt egyből :)
mennyibe kerül egy ilyen rák az aki meg a berendezés??
kell ebbe talajfűtés?
Hát attól függ hol veszed.
Én itt vettem:
BUDAPEST, VI. Eötvös u. 28.
1db törpe tarisznya rák 750Ft
Az akvárium litere 80 Ft, (20 literes 1600 Ft).
1 zacskó csincsilla homok 220 Ft (raktam bele 3 zacskót)
Igazából lehet kapni rendes akváriumba való homokot is, valami 750Ft körül, de szerintem a csincsilla homok az szebb, mert apróbb szemű és fehérebb, jobban hasonlít a tengeri homokhoz :)
Követ meg szedhetsz valahol, folyónál, dunán, erdőben.
Csak olyat kell szedni, ami nem mészkő.
Azt onnan tudod megállapítani, hogy ráöntesz egy kis ecetet és ha nem pezseg, akkor mehet az akváriumba.
Mielőtt egy követ beleraksz, berakod 1 lábos vízbe, felforralod 5 percig, attól kidöglenek a baktériumok, és utána már mehet az akváriumba.
Egyébként köveket vehetsz itt is, csak itt a kő kilója valami 1500 Ft, nagyon drága szerintem:
VI. Budapest, Podmaniczky u. 27.
Áh nem kell bele fűtés, ebbe bele se férne. Ha te nem fázol a lakásban, akkor a szoba hőmérséklete az jó lesz nekik is :)
Hja meg vehetsz valami rákkaját, de egyébként a répát, uborkát is megeszik, vagy az élő szúnyoglárvát, nálam még azt a kis jávai mohát is eszik ami ott középen van :)
Vehetsz kubai kék rákot is, de az a halakat kinyírja, a másik ráknak lehet hogy nekimegy, a növényeket lehet hogy apró darabokra vágja, azt csak egyedül lehet tartani, az a biztos :)
Kb így néz ki, ezt a képet neten találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!