Ez micsoda hülyeség. Nem?
Figyelt kérdés
Nem esnek ki a halak ebből. Nem mi?
Csak egyszer kell megijeszteni őket.
Ezt mégis hogy gondolja?
2015. júl. 14. 04:00
1/5 Salx Narval válasza:
Nekem volt ilyen akváriumom, kétszer is sikerült túltöltenem, tálca ugyan nem volt alatta, de ,hát mindent én sem akarhatok egyszerre.:D De-hát, aki feledékeny az ne így cseréljen vizet, vagy szereljen be szintérzékelőt mint én két padlómosás után.:D Mit mondjak, nekem jobban bejönnek a hagyományos akváriumok, biztos szép mert itt a képeken is jól néznek ki de ezek inkább bemutatótermi érdekességnek valók, mint szobai akváriumnak. Nem értek a tengeri akváriumokhoz lehet, hogy hülyeséget mondok de én amiket láttam ott elég komoly áramlás volt én úgy gondoltam ,hogy ez kell az élő kövek és virágállatok táplálásához. Ha ez így van akkor vajon, hogy oldják meg a szűrést és a feszített vízfelszínt egyszerre? Az egészet egybevetve én is hülyeségnek tartom és remélem nálam sem lesz többet.:D
2/5 anonim válasza:
Legalább nem kell a vízkövet levakarnia :D
3/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, de vízkő majd keletkezik oldalt a kis csatornába, meg alul a tálcán.
A tengerinél is a só simán kicsapódik az oldalára kívül, ott ahol lemegy a víz, meg a tálcán is szerintem. Persze a sót könnyebb letörölni mint a vízkövet.
Tengeriben az áramlatról nem tudok mit mondani, hát de akkor ebbe nem lehet áramlatot csinálni egyáltalán? Alul attól még lehetne benne sodrás szerintem. Az nem zavarná a víztükröt, talán.
2015. júl. 14. 16:33
4/5 anonim válasza:
Az hát.Azon kívül,hogy valaki megtömi a zsebét egy újabb marhaság eladásával,semmire nem jó.
5/5 anonim válasza:
Semmi értelmét nem látom. Nyilván szaporodni nem tudnának, mert a kis halak a szivattyúba úszkálnának, a kaja is hasonló sorsra juthat, az ásványi anyagok, és algák nem csak belül rakódnak le. Az, hogy vízbe van, nem jelenti, hogy nem lesz vízköves, elég a bojlerre gondolni. Levegőztetőt se lehet használni, mert fodrozódna a teteje, és megvilágítani is nehezebb. De úgy tisztán, karbantartva, valószínűleg újan, ahogy a képen van, jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!