Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mikor lesz terhes a guppym,...

Kari ka kérdése:

Mikor lesz terhes a guppym, avagy hogyan lehet befojásolni?

Figyelt kérdés
Van 2 fiú és 2 lány guppym, már 2 hete megvannak és minden nap figyelem őket de nem érdeklődnek egymás iránt. A fiú a fiúval a lány a lánnyal úszik. Még este is néha felkelek hogy hátha nem akkor de még akkor sem. Nem tudom miért? Esetleg nem lehet valahogy rásegíteni?

#Mikor lessz terhes a guppym
2015. jún. 26. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Szervezhetnél nekik ismerkedési estet, valami lágy zene biztosan segítene, de majd csak később, mert erkölcsös lány két hét után még nem párosodik!
2015. jún. 26. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem nagyon tudsz "rásegíteni", legfeljebb annyiban, hogy mindent megteszel, hogy minél jobban érezzék magukat. Bár a guppik alapvetően nagyon szaporák (akár havonta születhet 30 utód), szóval minden valószínűség szerint nagyon hamar túl sok is lesz belőlük.

Nekem amúgy érdekes "esetem" volt a guppijaimmal. Majdnem 2 évig volt együtt 2 fiú 2 lány, és csak utána kezdtek el szaporodni (ezt nem "elrettentésből írom, megfoghatatlan, hogy addig miért nem), de akkor nagyon kitettek magukért:S Az első szaporulattól számítva 2 hónapon belül szétválasztottam őket nemek szerint, de a szétválasztás után még fél évvel is születtek kicsik (a nőstények elraktároznak, sőt, örökítenek is hímivarsejteket). Szóval csak vigyázz, mit kívánsz, mert valóra válik:) - Még szerencse volt, hogy a szaporulatot el tudtam passzolni (meg persze tartottam is meg belőlük).

2015. jún. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!