Pendulum92 kérdése:
Folyamatban van a blogomon egy akváriumi növények tartásáról szóló adatbázis létrehozása. Mi a véleményed róluk, mit tartasz jónak bennük, és mit hiányolsz az eddig elkészült cikkekből?
2015. jún. 7. 22:06
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, van egy facebookos csoportom, elsősorban az ott egybegyűltekkel szeretném a cikkeket megírni. Egyelőre még van bőven olyan faj, amit én is tartok/tartottam, így ha elapad ez a dolog, és a csoportomban sem tud senki sem segíteni, valószínűleg igénybe veszem a segítséget.
Amúgy számodra elég informatívak a cikkek, érthetőek, jónak tartod-e őket?
2015. jún. 8. 15:25
12/17 anonim válasza:
Az én tudásom kevés ahhoz, hogy a cikkeid szakmaiságát minősítsem. Az én szintemen nagyon színvonalas ez az oldal, a fotók keltik életre az információt, és áttekinthető az elrendezés.
13/17 A kérdező kommentje:
Minden szakmai szinten fontosak a vélemények, köszi. A cikkeket nem csak szakmai közösségnek, hanem jórészt kezdőknek írom, könnyebb tájékozódásként.
2015. jún. 8. 20:31
14/17 anonim válasza:
Nekem a szöveggel nincs bajom, csak azzal, hogy pl a vizi hortenziánál, mért bold ez az egész szöveg?
Szaporítás: Szárosztással
Hova ültessük: Hátra
Maximális magasság: 50cm
Ültetés: Talajba, fára, kőre kötözve
Tápanyagfelvétel: Főként levélen
Metszése: Levélpár felett közvetlenül
Kezelhetőség:Közepes
A kettőspont előtti szavak legyenek csak bold-ok, a többi meg sima betű.
15/17 anonim válasza:
Mármint azt akartam írni, hogy a tartalmat csak átfutottam, félig elolvastam, azzal nincs baj, de a szöveg szerkesztés bökte a szememet.
17/17 A kérdező kommentje:
Igaz, ez tényleg zavaró, köszönöm, pont ezért kérek véleményt, hogy a felhasználói élmény jobb lehessen :)
2015. jún. 11. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!