Mikor szaporodnak a guppik?
Figyelt kérdés
már rég nem volt kis guppim és szeretnék2010. febr. 21. 12:16
1/11 anonim válasza:
Amikor össze raksz egy fiú meg egy lány guppit :D.
Vigyáz a guppik úgy emlékszem meg eszik kicsinyeiket ha egy akváriumba vannak. (ez komoly)
2/11 A kérdező kommentje:
össze van rakva 4fiú 7lány és semmi már kb 1.5 éve
2010. febr. 21. 13:34
3/11 anonim válasza:
Nem eszik meg a kicsiket, nekem tele van az akvárium.
Lehet, hogy a környezet nem teccik nekik.. Mivel eteted őket? Van növényzet az akváriumban? Mekkora akváriumod van?
4/11 A kérdező kommentje:
növény nincs benne csak kövek és granulált táppal etetem őket,az akvárium kb 20 literes 6szögalakú levegőztetővel szivattyúval és fénnyel
2010. febr. 21. 15:08
5/11 anonim válasza:
Hát szerintem meg volt azóta pár kishalacska,csak a többi nagy megeszi.
6/11 anonim válasza:
Őőő.. azt tudtad, hogy egy guppira 2 litert kell számolni? Lehet, hogy azért nem szaporodnak, mert kevés a hely. A másik alternativa pedig az, hogy nincs növény..
De szerintem az a gond, hogy kicsi az akvárium :)
7/11 anonim válasza:
nem a hely kicsi hanem kevés a növény a kereskedésbe is van 20 guppi 20 literbe aztán szaporodnak benne de azér ne tarts 20-at de he nem jön össze akk vegyél bele egy terheset egy még talán belefér vagy cserélj ki egyet:P
9/11 anonim válasza:
Itt a guppy szaporodása és minden le van írva.
10/11 anonim válasza:
Mi amikor teli tettük növényekkel akkor sokkal több pici született! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!