Hogyan szaporodnak a guppik?
Figyelt kérdés
Vettem 2 halat direkt egy párt.Mindenhova együtt járnak.
De csak azt látom hogy egymás mellet.
Vagy lehet hogy amikor alszom akkor csinálják?:D
2011. ápr. 15. 19:29
1/14 anonim válasza:
Nekem is lesznek guppijaim érdekel a téma.
2/14 gfero válasza:
ha ennyire kíváncsi vagy kamerázd be .meg a guppit nem párban tartják hanem 1 hím 3-4 nőstény
3/14 A kérdező kommentje:
Kösznöm szépen a felesleges válaszodat :/
2011. ápr. 15. 19:37
4/14 gfero válasza:
meg ami a legfontosabb hogy rossz helyre tetted fel a kérdést.
5/14 A kérdező kommentje:
miiért hova kellet volna tennem?-.-"
2011. ápr. 15. 19:43
6/14 anonim válasza:
a halak .akvarisztikához.de én se értem a kérdésed az érdekel hogy milyen pózban csinálják vagy mi ?
7/14 A kérdező kommentje:
Mert hülye vagy már bocs...
Ott van,hogyan szaporodnak.....
pl:
csókoloznak,vagy úgy ahogy mi az ágybaa xDDD
2011. ápr. 15. 19:47
8/14 A kérdező kommentje:
Jaaah tényleeg oda tartoznak...nem vettem észre sorry...
2011. ápr. 15. 19:48
10/14 anonim válasza:
Semmilyen állat nem csókolózik.
A hím közel úszik a nőstényhez, kergetőznek, a gonopódimával pedig "böködi" a nőstényt. Nem nehéz megfigyelni, állandóan ezt csinálják. Azt ne várd, hogy egymásra fekszenek.
Ha te egy párral szeretnéd benépesíteni az akváriumot, az nagy hiba. A megszületett kicsik uána vagy egymással párosodnak, vagy a szülőkkel. Ez a belterjesség, nem egészséges dolog. Értelem szerűen több hím és több nőstény kell, hogy változatos legyen a génállomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!