Ez igy milyen? 80literben?
9neon
6guppy
4foltospancelos
Én guppi + páncélos harcsa, vagy neon + páncélos harcsa mellett döntenék, neont azt akkor, ha lapos az akva, nem a magas fajta 80 literes, nem keverném a neont guppival.
Esetleg ha mohákat is akarsz, akkor működik a neon+garnála társítás, páncélos harcsát már nem javasolnék melléjük, mivel gazdaságosan az olcsó Neocaridina fajokat érdemes tartani, azok meg szaporodnak rendesen.
Oké, akkor én leszek megint a kötsög, aki kimondja: már 2 hete vergődsz ezzel az összeállítás dologgal, kb 5x feltetted ezt a kérdést, de láthatóan nem hallgatsz senkire. Akkor meg miért kérdezel?!?!?!?! Pedig hidd el, hogy mi így ismeretlenül és mindenfajta érdek nélkül a javadat akarjuk.
Láthatóan van egy elképzelésed, ami viszont nem jó, de te hajthatatlan vagy. Akkor hajrá, valósítsd meg az elképzelésed. Én a magam részéről sok sikert kívánok neked, hajrá, sok örömöd legyen ebben a szép hobbiban!!!
Azért mert a neon egy fostos rajhal, akkor mutat szépen ha sokan vannak, így is érzik biztonságban magukat, a guppi meg egy bátor kekec hal, csipkelődős, nem passzol a neonok mellé .
100 liter fölött már lehet kombinálni, mivel a neon főleg a talaj fölött úszik.
Sokan, rengetegen, majdnem szinte mindenki szereti a mohákat, ezért írtam, hogy a neon nem bántja a szaporodó garnélák ivadékait, a mohát rendben tartják a garnélák, tisztán, zöld alga mentesen tartják, így lehet a fénycső alá mohát tenni egy fára.
Guppiknál a garni necces, nem biztos, hogy felmerészkednek a garnik a moha tetejére gondozni, az ivadékokat meg megehetik a guppik, így a garnéla kipusztul az akvából 1-2 év alatt.
Hol lehet elpasszolni a neonokat?
Masik mit tartsak akkor neon helyett guppyval es foltospancelossal
Van egy lapos 75 literesem: [link]
Ahogy a képen látszik, a neonok alul, középen mozognak, ha a te 80 literesed is lapos, tehetsz neont, de még nem olyan magas, hogy a főleg középen, felül úszkáló guppiknak is elég legyen a vízoszlop magasság, ahhoz egy legalább egy 40 magas akva kellene, megfelelő hosszal az meg 112 litertől van.
Röviden, egy úszótérbe menne a két hal, ha nem lapos az akvád akkor meg neonnak nem is jó, nem fognak úszni, hanem valamelyik sarokban gubbasztanak majd.
"Hol lehet elpasszolni a neonokat?"
Most, hogy viselkednek a neonok? úszkálnak?
Mennek így vonatozva: [link] libasorban üvegtől üvegig?
Produkálják a rajmozgást?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!